ФИРМИ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ ПО ДДС

Счетоводство за малък и среден бизнес. Абонамента включва счетоводно обслужване според посочените условия, две консултации месечно и годишно приключвате на фирми без регистрация по ДДС. Освен абонаментните ни планове можете да се възползвате и от еднократни услуги.

Про

За търговски обекти с бързооборотни стоки като хранителни магазини, онлайн магазини, кафенета /1 самоосигуряващо се лице, до 3 лица на трудов договор, до 20 документа месечно/

За всички документи и наети лица над определените в пакета се договаряме допълнително.

 

50 лв

Смарт

Този абонамент е за малки търговски обекти – книжарници, цветарски магазини, магазин плод/зеленчук и т.н. /, които се обслужват от собственика.
Този абонамент се ползва и от фирми в сферата на услугите с нает персонал и документи не повече от 20 на брой.

 

 

35 лв

Премиум

За фирми в сферата на услугите, които се обслужват от собственика с личен труд и имат за обработка не повече от 20 документа месечно.  Тук попадат фризьори, козметици, маникюристи, лекари, зъболекари, дизайнери и други.

 

 

 

30 лв

Мини

Ако сега стартирате бизнеса си, нямате все още нает персонал и купища документи, този план е за вас. Също така е за вас ако имате минимална дейност през годината с едно самоосигуряващо се лице, но трябва да се спазва законодателството и да се подават нужните отчети и декларации към институциите. Важи и за подаване на ДДС декларации при фирми без дейност!

10 лв

 

 

[it_woo_product_table id="2"]